Follow:
Annet

Ønskeliste jula 2010

Det er på tide å skrive ønskeliste igjen, og det er bestandig så koselig! Ikke fordi jeg sitter og dagdrømmer om alt det jeg ønsker meg, men fordi det får meg til å innse at jeg egentlig har det jeg trenger. Likevel er det noen ting jeg gjerne kunne tenke meg under juletreet.

Tøffelsko: Trenger noen varme sko jeg kan bruke i vinter, selv om de ikke er verdens fineste. Tykke gensere: Fint til kalde dager!  Canon 50mm f/1.4 USM: På tide å skaffe seg eget fotoutstyr før jeg flytter hjemmefra! TV-serier på DVD: Må ha noe å gjøre når jeg har sett første sesong av Glee et par ganger til. Treningstights: Gjerne en som er litt tykk, slik at jeg kan bruke den ute når det blir vår. Aladdin (og andre filmer): Har ikke sett Aladdin siden jeg var liten! Da var det favorittfilmen min! Ulvangsokker: Så slipper jeg å ta mamma (og pappa) sine. Skøyter: Går ikke an å ikke ha egne skøyter når man har ishall i nærheten. Ny parfyme: Helst Marc Jacobs –  Daisy, eller Vera Wang – Princess

Share on
Previous Post Next Post

Se også