Follow:
Hverdagen

17. mai er vi så glad i

17 dagers russefeiring sluttet med tidenes 17. mai, til tross for at jeg bare spiste én is! Det var en stykk veldig sliten Kristine som tok av seg russebuksa i går kveld, men jeg kommer nok til å huske dagen lenge (særlig siden jeg tok over to hundre bilder)! Jeg er fremdeles litt sliten i beina etter å ha gått to tog og har nok fått varige mén etter ungene som var helt gale etter russekort. Likevel er det ganske trist at det hele er ferdig nå, selv om det også er litt godt! Nå er det eksamen som står for tur… jeg har en følelse av at det ikke blir like gøy.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Bra du har tatt mange bilder. Alltid gøy å mimre tilbake med gamle glimt! Eksamen går sikkert fint!

  • Lykke til! ;)

  • Åhh, jeg gikk glipp av russetoget i år, fine russen :)