Follow:
Hverdagen

19 dager igjen…

Jeg spør meg selv hvorfor i all verden jeg var så smart at jeg skrev telefonnummeret mitt på russekortet, men jaja… Får satse på at ingen av de i underkant av 900 som får det er folk som driver med telefonterror eller noe i den dur. Dessuten står jo nummeret uansett i telefonkatalogen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Fint russekort da:9

 • Utrolig fint russekort, Kristine :) Mitt kort kan kanskje gi litt feil inntrykk, men hold utkikk på bloggen til at jeg får dristet meg til å vise det frem :p

 • Åå, liker russekortet! Kos deg i russetiden :)

 • Fint russekort, sørg for å gjøre det meste ut av russetiden, det angrer jeg på at jeg ikke fikk gjort.

 • Guro

  Jihu, russetid blir gøy. Jeg gjorde om telefonnummeret mitt til et eviglangt regnestykke, jeg. Så hvis noen gidder å regne det ut, skal de jaggu få telefonterrorisere meg også :p

 • Så fint russekort!! Gled deg, russetida var utrolig bra :)

 • Jeg klarte å skrive noe sånt som: “Det er ikke noen vits, for du får ikke svar uansett” der tlfnummeret skulle være. Herregud, når jeg tenker meg om var jo russekortet mitt fylt opp med bare tull. Haha, men det er vel det russetiden er synonymt med.

  //Tuuusen takk! Du aner ikke hvor mye jeg setter pris på å høre sånt :-)

 • Så kjekt :) Skal telefonterrorisere deg jeg, hehe!

 • haha. fint russekort! Mitt er også litt rart. Man glemmer liksom hva man gjør og så er det dumt seinere :P

 • Fint! Håper ikke du får noen uønskede telefoner :p Venninnen min fikk mange meldinger fra en gutt på 15 i fjor..

  • Kristine

   Uff, da. Det var betryggende! :P

 • jo, likte sitatet!

 • haha, du tänkte väll att det var som ett visitkort