Follow:
Hverdagen

2084 km senere


Ved et utkikkstårn utenfor Østersund

Da er jeg hjemme igjen, etter å ha kjørt med familien ned til Stockholm og opp igjen! Det har vært en fin tur, men det skal bli veldig lenge til neste gang jeg sover i lavvo. De to første nettene – før vi kom til Stockholm – sov jeg omtrent to timer hver natt. Den første natta regnet det, og den andre natta var det så mye mygg at jeg ble smågal! Jeg hater virkelig ting som summer (har til og med litt problemer med vuvuzelaene)!

Bilder fra Stockholm (++) kommer senere: etter at jeg har sett Spania knuse Nederland i VM-finalen! (I tillegg kommer det selvsagt en post med bilder av spanske fotballspillere.) Ellers vil jeg si tusen takk for alle kommentarene jeg har fått mens jeg har vært borte! Fint å komme tilbake til!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elena

  Sverige <3

  July 11, 2010 at 18:45
 • Reply Elise

  Høres ut som du hadde en fin tur :) Kunne godt tenkt meg en sverigetur i sommer jeg og — men kanskje fly istede for bil, hehe! Blir nok lenge (eller aldri igjen..) til jeg sover i lavvo.. fikk nok på klasseturen i 10.

  July 11, 2010 at 19:15
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.