Follow:
Hverdagen

23 + 23 = bursdag!

Når man først har bursdag, så er det jo om å gjøre å få den til å vare så lenge som mulig. Helst minst én måned. Så på lørdag feiret jeg og Ida sammen, slik vi har gjort de siste årene. Det er litt godt at ikke alt trenger å bli så annerledes selv om man begynner å få grå hår og kanskje noen rynker.

Ida banket på døra akkurat da jeg var ferdig med å pakke inn gaven hennes og lage kort (med Ida sin superkule sau). Så dro vi på butikken i februarsola, som nesten var vårsol, og handla.

Vi satte bolledeig og tok en VM- og tepause. Jeg fikk disse i posten for noen dager siden, så da måtte vi selvsagt teste. (Den grønne smakte veldig fennikel og den røde var typisk høstte, men ganske gode begge to.)

Den røde var veldig rød.

Etter mye overveining endte vi opp med å bestemme oss for å ha tysk tema på feiringa. Det var dessuten en fin anledning til å bake berlinerboller. Også fant vi ut at det var tryggest at Ida stekte.

Mens jeg rulla dem i sukker.

Det ble hjemmelaga lasagne til middag, fordi det hører til når man skal feire bursdag (og er verdens beste nattmat, hvis man ikke spiser altfor mange berlinerboller før man kommer dit).

Så kom det så mye trivelig besøk, blant annet Derrick og det tyske flagget.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Karen Anna

    sååå koselig

    February 24, 2015 at 00:07
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.