Follow:
Hverdagen

9. mai 2011

Nå har jeg fått klage på at jeg blogger for lite, så nå stikker jeg innom for å legge inn noen bilder. Arbeidstittelen er “Rare planteting”… så vet dere det. Syntes jeg kom på en mye bedre tittel i stedet, altså! Ellers kan jeg informere om at det har vært stekvarmt i dag – nesten litt for varmt til å gå i russebuksa! Kom dessuten nettopp hjem fra grilling, så nå er buksa som har utvida seg litt heldigvis passelig stor igjen!

Psst! Gratulerer til Silje som har bursdag i dag!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • fine rare planteting! lol

  • Nydelige bilder, og gratulerer til Silje !
    Håper du koste deg på grilling ;-)

  • Haha ja, det er smellvarmt ute! I natt (sånn etttiden) var jeg og en kamerat ute og tuslet i Oslo for å finne mat -jeg hadde tatt på genser og bukse fordi jeg var sikker på at det var litt kjølig…. det var noe jeg angret på når vi måtte gå langt for å finne noe som var åpent (siden vi først gikk til alle McD i nærheten og de var stengt…). Skikkelig sydenfølelse!:D

  • haha, det va varmt her og igår. Russen prøvde å ta oss (e går i 1ssp) og dynke oss med vann, men døm klarde ikkje, me ihverfall, gjekk ikkje så bra me resten :P

  • Det er forferdelig å gå i russebuksen i dette været! Fine bilder, jeg syns de der tingene ser ut som asparges :)