Follow:
Foto, Hverdagen

Å fly og å lande

Jeg elsker å fly. Å se jorda under meg og skyene utenfor vinduet. Å lure på hvordan verden har blitt som den har blitt, og å tenke hvor rart det egentlig er at det henger masse vanndråper rundt omkring i lufta. Å finne et rom flere tusen meter over havet der tiden står litt stille.

Men akkurat nå synes jeg det er ganske godt å lande også, etter to uker på reis. Å lande i hverdagen, selv om det fortsatt er sommerferie og det egentlig er nokså fjernt fra det man kaller hverdag. Jeg står opp akkurat når jeg vil og spiser frokost mens jeg ser på Med hjartet på rette staden og har ingen verdens planer før de plutselig dukker opp.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Ingvild

    Jeg blir bare mer og mer forelsket i bloggen din. Så fin og ekte og herlig liten verden <3 Og med hjartet på rette staden er halve (tv)barndommen min oppsummert i ett program! Lovely!

    Du skriver så fint <3 Sommerklem!

    June 30, 2014 at 08:21
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.