Follow:
Musikk

“A painter paints pictures on canvas. But musicians paint their pictures on silence.” – Leopold Stokowski

I går kveld ble jeg med Raymond i studio for å ta noen bilder (og være litt flue på veggen), og jeg har ikke kosa meg så mye på lenge! Jeg kjenner jeg savner å jobbe med musikk sånn som før. Vurderer definitivt å gjøre noe i den retningen til neste år… nå har jeg ikke engang gitaren min her, men til helga skal jeg hjem for første gang siden jeg flytta og da vet jeg hva jeg skal gjøre – gleder meg!

Også gleder jeg meg enda mye mer til å dra på konsert i oktober! Etter å ha mast på han i ei uke (beklager det!), kjøpte pappa billetter til Bernhoft på søndag! Det blir så bra!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elin

  Så fine bilder, du er kjempe flink til å ta bilder:)

  September 6, 2011 at 17:01
 • Reply Bianca - PHOTOGRAPHY/LIFE IN SPAIN

  elsker stemningen i bildene, siden jeg elsker musikk hehe!

  September 7, 2011 at 17:10
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.