Follow:
Hverdagen

Å skrive uten inspirasjon

I dag hadde vi norsk heldags, og jeg tror dette må være en av de verste heldagsene så langt. Da jeg kom til del b, som var en langsvarsoppgave, ble jeg sittende og stirre på skjermen i en times tid før jeg i det hele tatt klarte å skrive noe. Det til tross for at temaet var noe så interessant som idealmannen. Det er virkelig slitsomt å skulle skrive en artikkel uten å ha tilgang til internett – jeg kunne ha hatt det så koselig med å google bilder av idealmenn, men neida. Slik er ikke det norske skolesystemet…

Jeg har dessuten tydeligvis fått mange nye lesere det siste døgnet (fra 140 til 170 følgere! utrolig!)! Tusen takk til Helene, for at hun linket til meg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • haha “google idealmannen.” hadde ikke hatt noe i mot det jeg heller :)

 • Sofia

  Skjønner hva du mener! Jeg får også inspirasjon av å se på bilder :) Derfor tar jeg alltid med meg noen bilder på minnebrikke hvis jeg vet temaet dagen før halvdagsprøver/heldagsprøver ^^
  Jeg er ny leser forresten! Fant bloggen din via ei anna ei som jeg ikke husker.
  Utrolig fine bilder! <3

  • Kristine

   Så smart! Det har jeg aldri tenkt på å gjøre. :) Sjeldent vi får vite tema på forhånd, men skal prøve å huske det til senere!

 • Jeg kjenner jeg kunne skrevet et fire-siders essay/kåseri om temaet idealmannen. Nå savner jeg skolen litt..

 • Hehe. Det var sikkert vanskelig fordi det tross alt ikke finnes en sånn :P

 • sv. haha jo vær så snill å plag meg med fremtidssnakk! noen nyhetsjournalist blir det neppe av meg heller, det er ikke dét jeg vil drive med, tror jeg. og jeg husker godt hvordan heldagsskrivingen uten inspirasjon er, helt håpløst…

 • Det er helt grusomt med heldagsprøver når man ikke har inspirasjon. Blir bare sittende der og glo i skjermen, og til slutt rabler man bare ned noe fordi man må. Hater slike dager!

 • Skulle ønske vi hadde som tema en gang også ;o