Follow:
Film og tv, Musikk

Across the universe

En nydelig, nydelig film/musikal som er basert på musikken til The Beatles! Vi befinner oss i 60-tallet. Jude fra Liverpool (til venstre på bildet over) drar til USA for å treffe faren sin, men ender i stedet opp med å bli med Max og Lucy til New York.

Musikken i filmen er fantastisk, og jeg synes den representerer musikken til Beatles veldig godt – her har du alt fra tidligere sanger til noen av de som kom ut sist. De er også en del røffet opp i forhold til de originale sangene, og det gjør at det blir veldig fine kontraster.

Hvis du mener The Beatles laget kjedelig musikk, så kan jeg nesten garantere at du mener noe annet etter å ha sett denne filmen. The Beatles er annet enn Let it be, Hey Jude og Yesterday (noe ikke alle har skjønt). Hele soundtracket finnes forresten på Spotify. Anbefaler at dere tar en titt!

As Across the universe is both set in the 60’s and based on The Beatles’ music, it was destined to be one of my favourite movies. The music really is divine, and the story is great too!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Guruizzm

    Den har jeg hørt mye bra om! Du anbefaler den altså? Jeg får vel sette meg ned å se den etter eksamen :)

    Jepp, den anbefales virkelig!

    April 19, 2009 at 20:20
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.