Follow:
Musikk

Adele – 19 & 21

Jeg fikk disse to cd-ene i bursdagsgave, og siden da har jeg hørt gjennom dem en del ganger. Det er ikke alle låtene jeg liker like godt, men noen er helt fantastisk nydelige! Særlig en del av de på 19, blant annet Make you feel my love og Hometown glory. På 21 liker jeg godt Turning tables og Set fire to the rain. Uansett er begge albumene typisk regndagsmusikk, om dere skjønner hva jeg mener. Med fint pianospill og litt klisje sangtekster.

Hva hører dere på for tiden?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Albumet Heat av H.E.A.T, elsker det

  • Her går det mest i Kråkesølv og Belle&sebastian :)

  • Jeg har fått veldig dilla på Plan B (soul aktig, anbefales), Miike Snow og spesielt Porcupine Tree.
    Hometown Glory er fantastisk.

  • Älskar färgerna!

  • marte

    City and Colour og Jarle Bernhoft ! Om du ikke har hørt noen av dem før, så burde du virkelig gjøre det. Helt fantastiske artister hele gjengen :)Og selvsagt Ane Brun. Men hun hører jeg ikke på nå. Hun hører jeg på alltid – året rundt. Muligens verdens beste.