Follow:
Hverdagen

Adjusting to life

 Utenfor døra mi, klokka 06.50

Etter to dager med “skole” er jeg allerede lei – så lenge varte den optimismen! Jeg har absolutt ikke noe overskudd nå om dagene, men jeg håper virkelig det går seg til når vi starter med undervisninga og kommer ordentlig i gang! Enn så lenge tar jeg en liten pause fra blogginga, men jeg skal nok la høre fra meg i løpet av helga!

I mellomtiden kan dere godt fortelle meg hva dere synes jeg bør skrive mer/mindre om! Jeg har en del innlegg klare, men det er mer av det samme (gamle), så det hadde vært kjekt med noen innspill!

Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Kjempefint bilder :D

 • bilde*

 • Så kjedelig at du tar en bitteliten pause. Men noen ganger må man vel bare ha en pause. Jeg har pause annenhver dag.. ;p

  Kanskje flere anbefalinger og bilder? :D

 • Vis frem flere bilder, kanskje fototips osv.? Kjedelig at du er lei av skolen allerede da!

 • Herregud, så utrolig fint bilde : o

 • Oda

  du kan jo anbefale forsjellige bøker, filmer, musikk, osv?

 • Oi, det må jeg si! Vi har heldigvis fått lagt fritimene på slutten av dagen, så vi skal nok ikke klage. Eneste som kunne vært ordnet er bussavgangene, men ettersom vi egentlig skal sitte på skolen for å gjøre lekser, så er det på en måte forståelig. Mange som klager på det ihvertfall.. :-p