Follow:
Hverdagen

Adjusting to life

 Utenfor døra mi, klokka 06.50

Etter to dager med “skole” er jeg allerede lei – så lenge varte den optimismen! Jeg har absolutt ikke noe overskudd nå om dagene, men jeg håper virkelig det går seg til når vi starter med undervisninga og kommer ordentlig i gang! Enn så lenge tar jeg en liten pause fra blogginga, men jeg skal nok la høre fra meg i løpet av helga!

I mellomtiden kan dere godt fortelle meg hva dere synes jeg bør skrive mer/mindre om! Jeg har en del innlegg klare, men det er mer av det samme (gamle), så det hadde vært kjekt med noen innspill!

Husk konkurransen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Maia Kristine

  Kjempefint bilder :D

  August 18, 2009 at 21:40
 • Reply Maia Kristine

  bilde*

  August 18, 2009 at 21:40
 • Reply Hilde

  Så kjedelig at du tar en bitteliten pause. Men noen ganger må man vel bare ha en pause. Jeg har pause annenhver dag.. ;p

  Kanskje flere anbefalinger og bilder? :D

  August 18, 2009 at 22:35
 • Reply Elise

  Vis frem flere bilder, kanskje fototips osv.? Kjedelig at du er lei av skolen allerede da!

  August 18, 2009 at 22:41
 • Reply Cecilie

  Herregud, så utrolig fint bilde : o

  August 18, 2009 at 23:20
 • Reply Oda

  du kan jo anbefale forsjellige bøker, filmer, musikk, osv?

  August 19, 2009 at 21:21
 • Reply Mari Johanne

  Oi, det må jeg si! Vi har heldigvis fått lagt fritimene på slutten av dagen, så vi skal nok ikke klage. Eneste som kunne vært ordnet er bussavgangene, men ettersom vi egentlig skal sitte på skolen for å gjøre lekser, så er det på en måte forståelig. Mange som klager på det ihvertfall.. :-p

  August 21, 2009 at 16:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.