Follow:
Hverdagen

Alice, Alice, Alice

Fine Lorne som skal være med i den skumle kortstokkhæren

Trillebim og Trillebam – kuleste guta’n i by’n!

Da var vi i gang! Prosjektuka har startet – den uka i året der vi på MDD ved Fosen VGS praktisk talt bor på skolen, lever på Rett i koppen og prøver å snekre sammen ei helt fantastisk fabelaktig forestilling. Oppkjøringsperioden startet allerede da vi begynte på skolen i høst, men nå er det på tide å få alt til å passe sammen og å få gjort den siste finpussen.

Får se om det blir tid til andre ting også. Jeg har fått noen bøker i posten nå som jeg tenker å vise dere, men det kommer an på om jeg er hjemme mens det er dagslys! Ellers skal vi ta russebilder i morgen (hvis jeg husker å ta med kamera), så da får dere kanskje se flere av de o-så-kreative portrettbildene mine.

Skal jeg fortsette å poste noen behind the scenes-bilder fra forestillinga og skrive litt om hva vi holder på med?

Share on
Previous Post Next Post

Se også