Follow:
Annet, Musikk

Alice i Underland I

Foto: Ole Graneng

Da var både den første og den andre forestillinga overstått, og det føles helt fantastisk! Resultatet har blitt enda bedre enn ventet, og det er så gøy å spille foran publikum som ler og – tilsynelatende – koser seg veldig! I morra går de to siste forestillingene her i Bjugn, og så bærer det altså til Trondheim om to uker. Hvis dere har tenkt dere dit, lønner det seg helt sikkert å være tidlig ute med å kjøpe billetter.

Det kommer flere bilder etterhvert!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Fiiine bilder! Skulle ønske jeg bodde i nærheten og fikk sett! Er det deg på det nederste bildet? :)

  • Kristine

   Det er meg på det nederste bildet, ja :)

 • Så søtt det nederste bildet var!

  Jeg gleder meg sånn til å se forestillingen i kveld, selv om jeg ikke er sikker på om jeg og Siw kommer oss inn siden jeg har prestert å slette billettene…

 • Det ser utrolig bra ut!

 • Det ser kjempebra ut! Kostymene var kjempefine. Skulle ønske jeg fikk sett det! :)

 • Så flotte dere er :) Ser utrolig gøy ut!