Follow:
Annet, Hverdagen

Alice i Underland II

Foto: Ole Graneng

Ute er det regn, regn og atter regn (pluss en hel masse vind), så da er det fint med noen fargerike bilder fra helga! I ettermiddag redigerer jeg bilder fra en konsert jeg var på sist torsdag med Ida Jenshus, og ellers har jeg store planer om å fortsette der jeg slapp før jeg dro på skolen i dag – avslapping med en film og en kopp te!

Husk at dere kan kjøpe billetter til forestillingen på Byscenen 2. april her.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Utrolig stilig :)

 • Alvilde

  Gleder meg utrolig masse til å se forestillingen nå!

 • Herre for noen flotte kostymer! Kunne tenkt meg å sett altså, synd at jeg bor i Stavanger..

 • jeg skulle gjerne vært å sett dere! det ser utrolig underholdende ut! :)
  ser virkelig frem til godværet kommer!

 • Herlig kostymer, utrykk og bilder! :D

  Lekkert! :D