Follow:
Hverdagen

Alice i Underland

Det er ikke mer enn litt over en måned igjen til premieren på Alice i Underland nå, og ting begynner å ta form! Vi har laget en musikalversjon basert på boka av Lewis Carroll med forskjellig musikk – både egenskrevet, gamle klassikere fra Disney-filmen og andre kjente låter. Som jeg har skrevet før, har vi premiere i Bjugn Kulturhus 18. mars, men vi blir også å finne på Byscenen i Trondheim 2. april!

Hvilket forhold har dere til Alice?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Elise

  Så gøy :) Kunne godt tenkt meg å sett musikalen deres! Jeg har bare forhold til Alice i Eventyrland gjennom tegnefilmen som jeg elsket da jeg var lita :)

  February 10, 2011 at 21:16
 • Reply Therese *_* Har fotokonkurranse!!

  Åh, stilig, kanskje jeg skal dra og se :D Fint at dere skal ha det på Byscenen da :D

  February 10, 2011 at 23:00
 • Reply Mette

  Så utrolig gøy! :D Nå skulle jeg ønske at jeg bodde i Trondheim!

  February 11, 2011 at 12:53
 • Reply Guro0o

  oh, eg gler meg til vi skal ha musikal om to veker! vi skal ha Across the univers

  February 11, 2011 at 14:12
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.