Follow:
Hverdagen

Alice i Underland

Det er ikke mer enn litt over en måned igjen til premieren på Alice i Underland nå, og ting begynner å ta form! Vi har laget en musikalversjon basert på boka av Lewis Carroll med forskjellig musikk – både egenskrevet, gamle klassikere fra Disney-filmen og andre kjente låter. Som jeg har skrevet før, har vi premiere i Bjugn Kulturhus 18. mars, men vi blir også å finne på Byscenen i Trondheim 2. april!

Hvilket forhold har dere til Alice?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Så gøy :) Kunne godt tenkt meg å sett musikalen deres! Jeg har bare forhold til Alice i Eventyrland gjennom tegnefilmen som jeg elsket da jeg var lita :)

  • Åh, stilig, kanskje jeg skal dra og se :D Fint at dere skal ha det på Byscenen da :D

  • Så utrolig gøy! :D Nå skulle jeg ønske at jeg bodde i Trondheim!

  • oh, eg gler meg til vi skal ha musikal om to veker! vi skal ha Across the univers