Follow:
Hverdagen, Musikk

Alice tar form!

I kveld er første ordentlige gjennomkjøring med kostymer og sminke! Her ser dere noen bilder fra før i dag, blant annet av Alice og Kålormen. Billetter til forestillingen på Byscenen har forresten blitt lagt ut for salg her, og det er fremdeles gode billetter igjen til forestillingene i Bjugn. Løp og kjøp (eller bare sitt i ro og bestill på nettet – ditt valg)!

Nå blir det sjokolade og vann på bakrommet før jeg tar på meg kattebuksa og kryper ut på scenen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Må være det gøyeste stykket å sette opp! Får vi se bilder av deg også, eller?

  • Så utroligt bra kostymer =P

  • Gleder meg! :)

  • Alvilde

    Jeg kommer 2. april, gleder meg massemasse! :)

  • Oi, så kult :)

  • Så utrolig gøy! Blir vel kjempebra, hadde vært gøy å sett den :)