Follow:
Bøker, Film og tv

All was well

Harry Potter and the Deathly Hallows, del 2. Slutten på et eventyr som har vart i ganske mange år… Dere forventer dere kanskje et sentimentalt innlegg om hvordan dette er slutten på barndommen også, men tapet var nok ikke så stort for nittenårige Kristine som det hadde vært for elleveårige Kristine (som ellers var travelt opptatt med å være rektor på Hermine Granengs Galtvort). Det er nesten litt trist å si det, men jeg felte ikke en eneste tåre da jeg så filmen på onsdag.

Likevel må jeg si at jeg storkoste meg! De viktigste scenene var med, og stemningen var helt perfekt! Magisk, morsomt, men samtidig var det akkurat skummelt nok hele tiden! I motsetning fra del en, som jeg nesten syntes ble kjedelig i lengden, var denne filmen spennende hele tiden. Og selv om jeg ikke gråt verken da noen døde eller filmen var slutt, satt jeg med en liten klump i halsen.

Da jeg så filmen på onsdag, husket jeg omtrent ingenting fra del en, og selvsagt har jeg glemt nesten alt fra del to allerede. Jeg tenkte å skrive litt om det jeg bet meg mest merke i, men det ble ikke så altfor mye… Noe kom jeg heldigvis på, og i respekt for de (tullingene) som ikke har sett filmen enda, setter jeg det i spoiler-tag:

[spoiler]

  • Jeg syntes McGonnagal var helt genial i denne filmen, særlig “I’ve always wanted to use that spell” og kommentaren til Seamus!
  • Jeg syntes scenene med Snape, Lilly og Petunia var kjempefine!
  • Jeg var så glad for at de var påkledd i King’s Cross-scenen… det kunne ha blitt veldig rart.
  • Draco Malfoy er temmelig nice i filmen!
  • Foreldrene i epilogen/avslutningsscenen… HAHAHA! Fail! Men ungene var søte og Ron var fabelaktig, haha!
    [/spoiler]

Har dere sett filmen? Hva syntes dere? 

Share on
Previous Post Next Post

Se også