Follow:
Musikk

And I ask you where we’re goin’, but you don’t know

Det er en god stund siden jeg har gitt dere noen musikktips nå. Derfor tenkte jeg å anbefale dere å høre på Dan Reed! Jeg hadde ikke hørt noe av han før jeg var på konsert med han i slutten av februar, men siden har jeg hørt en del på livealbumet som ligger på spotify. Musikken er veldig behagelig å høre på – minner litt om Phil Collins – og det er ekstra artig å høre historien bak sangene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Svar: det er et av mine favorittsitat også. Den første boka var så nydelig og uskyldig morsom på samme tid :)

    Fin stemme på mannen forresten!

  • Takk for tips :)

  • Skal ta en lytt :)

    sv: Tusen takk for tipset! Har hørt om det før, men aldri prøvd det selv. Kanskje jeg skal gjøre det denne gangen :)