Follow:
Hverdagen

Antonyms to gloomy: cheerful, content, happy, joyful, sparkling

Været er fremdeles ganske hustrig, men det passet meg egentlig ganske bra i dag. Jeg har endelig ryddet rommet (sånn noenlunde), gått en 7,5 km lang tur mens jeg har hørt på fortsettelsen på historien om Arn, og nå skal jeg sette meg ned og se film igjen – 3:10 to Yuma. Jeg kjenner jeg savner sola litt, men slike dager er ikke å forakte de heller!

Another gloomy day, but my mood is quite the opposite! I’ve finally managed to tidy up my room, I went for a walk as soon as I got out of bed and now I’m about to see the second half of 3:10 to Yuma, so I’m quite cheerful at the moment!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Rina

    Oi, så mye du hadde rukket å gjøre i dag, da. Selv har jeg bare ligget i senga og sett på The Hills… Produktiv, neee…

    Likte bildet :)

    July 9, 2009 at 16:28
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.