Follow:
Annet, Hverdagen

Any colour you like

Jeg lurer på hva det er som gjør at folk er så ivrige etter å samle på ting. Er det samlingen som er så spennende, eller er det tingene? Jeg har – tydeligvis – begynt å samle på neglelakker i denne serien. Det er så mange fine farger! De to til høyre kjøpte jeg på fredag. Jeg forstår ikke helt greia med den mintfarga neglelakken – babyblått er jo mye penere!

I morgen er det skole igjen, og da begynner øvingen til eksamen. Jeg har bestemt meg for å gjøre så mye matte som mulig frem til neste torsdag, for eksamen skal gå bra! Så håper jeg bare på sol sånn at jeg kan sitte ute å øve. I går var det helt fantastisk vær her – over tjue grader i skyggen. I dag, derimot, var det kaaaldt. Trodde Norge ville vise seg fra sin beste side på nasjonaldagen, men så feil kan man ta!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Kva heiter dei fargene på neglelakkene som du har? (:

  • Kristine

   Summer Red, Milkshake, Baby Blue og Magic Frost :)

 • Siri

  Norge viste seg fra sin beste side i dag – i Tromsø. Hehe :p

 • Rødt neglelakk = hett!

 • Jeg elsker neglelakk! Babyblå er fint, men må nok innrømme at mintgrønn er favoritten :)

 • Jeg har lett etter en babyblå neglelakk i evigheter! Hvor kjøpte du den? :-)

  • Kristine

   Kjøpte den på H&M på Trondheim torg. De hadde ganske mange av den igjen på fredag. :)

 • Kjøpte meg nylig mørkeblå neglelakk i den serien ^^

 • Huff, har du matte eksamen? :/ Jeg elsker designet ditt, og bloggen. Jeg Blogloviner deg ;d Hihi.

 • Haha, vet du hva? Jeg “samler” også på den serien! x) Har de to i midten (eller noe lignende), mintgrønn og en i litt mørkere rosafarge. Er veldig glad i dem :-)
  Likte forresten bloggen din veldig godt, og du tar fine bilder!