Follow:
Annet, Hverdagen

Any colour you like

Jeg lurer på hva det er som gjør at folk er så ivrige etter å samle på ting. Er det samlingen som er så spennende, eller er det tingene? Jeg har – tydeligvis – begynt å samle på neglelakker i denne serien. Det er så mange fine farger! De to til høyre kjøpte jeg på fredag. Jeg forstår ikke helt greia med den mintfarga neglelakken – babyblått er jo mye penere!

I morgen er det skole igjen, og da begynner øvingen til eksamen. Jeg har bestemt meg for å gjøre så mye matte som mulig frem til neste torsdag, for eksamen skal gå bra! Så håper jeg bare på sol sånn at jeg kan sitte ute å øve. I går var det helt fantastisk vær her – over tjue grader i skyggen. I dag, derimot, var det kaaaldt. Trodde Norge ville vise seg fra sin beste side på nasjonaldagen, men så feil kan man ta!

Share on
Previous Post Next Post

Se også