Follow:
Annet

Årskavalkade 2010 – del 1

Januar startet bra med en flott nyttårsfeiring, og var innledningen til det som skulle bli noen skikkelig kalde vintermåneder. Jeg gikk på ski rett utenfor døra her hjemme, var i ishallen og tok bilder og prøvde ellers å overleve så godt som mulig. Skolen var travel (som vanlig), MGP-hysteriet nådde nye høyder i nabokommunen (Ørlandet), John Mayer var på Skavlan, og vi øvde mye til oppsetningen av Hairspray vi skulle ha i februar. Mot slutten av måneden, var det lokalmønstring i UKM, og jeg tok bilder på forestillingene og stilte ut bilder selv også.

Februar. Vi var på utdanningsmesse, og jeg lurte på hva jeg skulle gjøre med livet mitt (og lurer fremdeles). Jeg fylte atten og feiret med å lage muffins før jeg dro på Hairspray-øving. Helga etter var det premieredato, og jeg gjorde selvsagt en utmerket rolle som kameradame (bildekilde). Da forestillingene var ferdige, dro vi til Riga og fortsatte showet der!

Jeg begynte å lengte etter vår, og da dukket heldigvis mars opp. Vinteren hang nok i litt til, men lysere tider ble det i hvert fall. Jeg fikk meg en MacBook, og bare det å slippe å redigere bilder på verdens treigeste data gjorde livet mye lettere. Jeg spilte gitar, drakk kakao og syntes det var herlig å nesten ha helt fri på onsdager igjen. Jeg var på fylkesmønstringa i UKM og ble både imponert og sjokkert (for de av dere som var der, så vil jeg bare si at jeg fremdeles har traumer etter han Britney Spears-fyren – send meg en e-post om dere vil ha bilder).

April – det ble vår! Og det ble påskeferie! Jeg tok blant annet bilder på Kurt Nilsen-konsert, fikk det for meg at jeg skulle gjøre lekser og øve til prøver (det var vel på tide), og jeg drakk masse juice til frokost. April var egentlig en lite begivenhetsrik måned, men den var veldig fin!

I mai ville jeg ha sommerferie, men det er ikke alltid man får det som man vil. Jeg kom opp i skriftlig eksamen i R1 og følte at verden hatet meg. Heldigvis kom 17. mai med ei langhelg og samtidig dukket varmen opp, så øvinga til eksamen ble ikke så ille som den kunne ha blitt. Da jeg e-n-d-e-l-i-g var ferdig med eksamen, ble broren min konfirmert. Vi feiret stort med slekt og venner og masse kake!

Juni. Jeg forsøkte meg for første gang på ordentlige portrettbilder, men det ble heller mislykket. Samtidig kom sommerferien nærmere og nærmere for hver dag, og plutselig var alt jeg gjorde på skolen å sitte under et tre med venner og lese Sofies Verden. Jeg ble dessuten skikkelig forelsket i Into the wild.

Tredjeklasse musikk og drama hadde eksamener og avslutningskonsert, og det var passe trist å vite at de ikke skulle komme tilbake til våren. (Heldigvis har jeg sett mye til dem senere også!) Det var dessuten landsmønstring i UKM i Trondheim, og siden jeg hadde venner som spilte der, tok jeg turen innom. Jeg kjørte også mye bil, heiet på Spania i VM og tok bilder av lillesøstra mi!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply Mette

  Så fint innlegg! :D Holder på å mekke et slikt selv også. Gleder meg til fortsettelsen – syns det er så artig å lese slikt! ^^

  December 26, 2010 at 20:07
 • Reply Mats

  Kikar runt lite, önskar god fortsättning!

  December 27, 2010 at 13:38
 • Reply marlene

  Superfint innlegg! Gøy å lese, og fint satt sammen med bildene :)

  December 27, 2010 at 15:25
 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Flotte!

  December 27, 2010 at 18:25
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.