Follow:
Annet

Årskavalkade 2010 – del 2

Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år! Det er utrolig artig at så mange vil se på bildene mine og følge med hva jeg gjør, og jeg setter virkelig pris på alle tilbakemeldingene jeg får! Ha en fin feiring inn i det nye året, så snakkes vi igjen i 2011!

Juli var en kjempefin måned! En veldig varm og en veldig lat måned! Akkurat slik sommermåneder skal være! Jeg fortsatte å ta kjøretimer og hørte masse på KT Tunstall. I begynnelsen av måneden var jeg dessuten på tur med familien i Sverige, der det var veldig fint til tross for at vi nesten ble spist opp av mygg. Spania slo også Nederland i VM-finalen (of course)! I slutten av måneden kom onkelen min med familien på besøk, noe som var kjempekoselig!

Måneden sluttet med Trøndersk Matfestival i Trondheim og Esperanza Spalding-konsert (i pøsregn)!

De første dagene i August, postet jeg masse bilder fra Trøndersk Matfestival. Så prøvde jeg å ta selvportrett, både med og uten refleksskjerm. Det var kystkulturdager, jeg var på bykjøring (som var noe av det mest stressende jeg har vært med på), også dro vi til Sogn en tur helt på tampen av sommerferien. Der fikk jeg slappet skikkelig av – vi badet i Sognefjorden og gikk på tur (som var noe av det mest slitsomme jeg har vært med på).

Siste helga i sommerferien, var jeg på en av de mest folksomme konsertene jeg har vært på (ironi) og tok bilder. Så begynte jeg på sisteåret mitt på videregående, men hadde det fortsatt rimelig greit!

September kom, men sommeren var fremdeles ikke helt over. Jeg klippet håret kort, padlet kajakk og skrev mye. Vi var på linjetur til Trøndelag Teater og så Romeo og Julie. I siste halvdel av september kom høsten for fullt, og jeg ble bare trøttere og trøttere. Jeg tok også bilder av noen høstbilder av Roberta, siden hun var så snill å stille opp som modell (igjen).

Når jeg ser bildene over her, lurer jeg nesten på om oktober egentlig var november, men neida – det var bare snøen som bestemte seg for å komme litt tidligere i år enn det vi er vant til. Vel, snøen kom ikke helt med det første. Først kom det nye albumet til KT Tunstall i posten, og selv om jeg var en smule skeptisk i begynnelsen, liker jeg det kjempegodt nå! Så gledet jeg meg masse til høstferien, og da den kom, ble den brukt til byturer, bilder og avslapning på høyt nivå.

I november var jeg i Ulvik, jeg kjøpe sesong en av Glee på DVD, jeg tok masse portrettbilder, jeg tok lappen og kunne kjøre på jobb selv (!!). Jeg hadde alt for mye å gjøre, men gjorde ganske mye annet enn det jeg egentlig skulle… Ellers så jeg Harry Potter and the deathly hallows, part 1 (selv om jeg ikke var så engasjert som jeg skulle ønske jeg var), og den aller siste dagen i november var jeg og mamma på Bjørn Eidsvåg-konsert. Den skulle gjerne ha likt å gjenoppleve!

Desember er en av de månedene i år jeg har tatt flest bilder. I hvert fall flest bilder jeg er fornøyd med. Det har vært fullt opp med julekonserter, jeg har puslet med adventskalenderen til meg og Ida, og jeg har tatt bilder av vennene mine. Samtidig har det toppet seg med innleveringer og prøver på skolen, og jeg tror ikke det noengang har føltes like godt med juleferie som i år!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

10 Comments

 • Reply Annki

  Veldig fine bilder =D

  Godt nytt år =D

  December 31, 2010 at 17:47
 • Reply mmaddiiee

  fine bilder! godt nyttår, gleder meg til å følge deg neste år også!

  December 31, 2010 at 18:49
 • Reply Maria

  Du tar så mange fine bilder! Godt nytt år :)

  December 31, 2010 at 19:22
 • Reply marlene

  åh, gu, så herlig det første bilder i den øverste serien var! Kan ikke huske at jeg har sett det tidligere. Utrolig fint! :D

  January 1, 2011 at 14:40
 • Reply Gudrun Jona

  Wow, for et NYDELIG innlegg. Bildene er helt fantastiske. Her var det jammen meg fint!

  Ønsker deg et riktig godt nyttår, og håper også du har kost deg masse i julen! :)
  Måtte 2011 bli bra :D

  January 2, 2011 at 08:18
 • Reply Julia

  SV: Woooh for nanowrimo! Var du med i år? :D

  Åh, så mange fantastiske bilder. Så fine!

  January 2, 2011 at 15:21
 • Reply Kristin

  OI. Jeg oppdaget bloggen din for et kvarter siden ved en tilfeldighet, og jeg må få si at du er VELDIG flink! Du har akkurat skaffet deg en ny, fast leser! Bildene du tar er nydelige, og liker også den fine måten du redigerer dem på. I tillegg falt jeg for det ryddige og fine designet ditt!

  Er litt interessert i å vite mer om fotoutstyret ditt, tror du at du kunne fortalt litt mer om det og hvordan du redigerer? :-) Og lager du design til andre?

  January 2, 2011 at 20:50
 • Reply Lisbeth

  Nydelige bilder, gleder meg til å se enda fler av dem i det nye året :)

  January 2, 2011 at 22:40
 • Reply Maria

  Elsker bildene dine! :)

  January 3, 2011 at 20:17
 • Reply Monica

  Så mange fine bilder du har!:)

  January 17, 2011 at 23:47
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.