Follow:
Annet

Back to basics

Siden jeg som vanlig gjør alt for å slippe å gjøre det jeg egentlig skal gjøre (som i dag er å sykle ti km på ergometersykkel), har jeg snekret sammen et nytt design igjen. Veldig enkelt denne gangen, men jeg synes det ble fint!

Bjørn Eidsvåg i går var utrolig bra! Kjempeflinke folk! Det skal vel litt til for at noen av de andre konsertene jeg skal på i desember topper den, men jeg gleder meg til dem også. På programmet står blant annet Celine og Malins juleshow, haha. Det blir kos!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Helene Sophie

  Det enkle er ofte det beste, det ble kjempefint!!

  December 1, 2010 at 18:55
 • Reply iseliniselin

  Så utrolig kos med Bjørn Eidsvåg! Designet var veldig bra! :)

  December 1, 2010 at 19:03
 • Reply Hilde

  Det ble veldig fint! :) Kunne tenkt meg et nytt design selv, men orker ikke tanken på å sette meg inn i det. Blir aldri fornøyd med eget verk uansett :p

  December 1, 2010 at 19:19
 • Reply Synne

  designet ble kjempefint! :D

  sv: takk! usj, her var det 16-, men er visst meldt 20- til i morgen… GLEDER meg :)

  December 1, 2010 at 22:27
 • Reply Fotograf Benedikte Bull

  Liker det! Det enkleste er oftest det beste :)

  December 2, 2010 at 16:05
 • Reply Une Sesilie

  Kjempe fin blogg, med mange bra bilder!
  Jeg hadde også veldig lust å gå på Eidsvåg sin konsert her i Stavanger, men det ble ikke tid til det.. :/

  December 5, 2010 at 19:27
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.