Follow:
Annet

Back to basics

Siden jeg som vanlig gjør alt for å slippe å gjøre det jeg egentlig skal gjøre (som i dag er å sykle ti km på ergometersykkel), har jeg snekret sammen et nytt design igjen. Veldig enkelt denne gangen, men jeg synes det ble fint!

Bjørn Eidsvåg i går var utrolig bra! Kjempeflinke folk! Det skal vel litt til for at noen av de andre konsertene jeg skal på i desember topper den, men jeg gleder meg til dem også. På programmet står blant annet Celine og Malins juleshow, haha. Det blir kos!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Det enkle er ofte det beste, det ble kjempefint!!

  • Så utrolig kos med Bjørn Eidsvåg! Designet var veldig bra! :)

  • Det ble veldig fint! :) Kunne tenkt meg et nytt design selv, men orker ikke tanken på å sette meg inn i det. Blir aldri fornøyd med eget verk uansett :p

  • designet ble kjempefint! :D

    sv: takk! usj, her var det 16-, men er visst meldt 20- til i morgen… GLEDER meg :)

  • Liker det! Det enkleste er oftest det beste :)

  • Kjempe fin blogg, med mange bra bilder!
    Jeg hadde også veldig lust å gå på Eidsvåg sin konsert her i Stavanger, men det ble ikke tid til det.. :/