Follow:
Hverdagen

Begynnelsen på slutten

Da var skolen i gang igjen, og jeg har begynt i tredjeklasse. Det tar nok en stund før det går ordentlig opp for meg at det bare er et år igjen til jeg skal flytte hjemmefra, og at det blir enda mindre tid til jeg må bestemme meg for hvor jeg skal. Uansett blir det spennende å se hvordan dette året går! Så langt lover det bra – vi har i hvert fall fått et kvarter lengre matfri!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Nyt det! Jeg lengter allerede tilbake til tredjeklassen, og jeg var nesten nettopp ferdig :)

 • Lykke til i tredjeklasse! Kan tenke meg det er vanskelig å bestemme seg ja, men du har jo heldigvis litt tid på deg enda. :)

 • Du skal ikke risikere livet med R2, eller?

  • Kristine

   Har ikke muligheten til det, og hvis jeg hadde kunnet ha matte i år også, ville jeg ikke tatt det. xP

 • sv: Jeg har også hørt det er enklere av ca alle. Men jeg tror det ikke før jeg eventuelt opplever det sånn. Fikk intet umiddelbart inntrykk av det da vi “gjorde oss kjent med boken” i timene i stad. Smarte deg..

 • for et vakkert bilde og nyyyydelig hår!

 • Lykke til siste året :) Hender jeg savner vgs, men det er godt når man er ferdig og ;)

 • ååh, håret <3
  Jeg har akkurat begyndt i første jeg. Hvilken linje går du?

  • Kristine

   Musikk :)

 • lykke til i tredjeklasse! :)