Follow:
Hverdagen

Blits (fra tysk: blitz, «lyn»)

God formiddag! Håper dere har hatt ei fin helg! Det har i hvert fall jeg, for jeg har blant annet feiret bursdag med masse fine folk. Jeg fikk til og med batterier til blitsen min, så nå kan jeg ta masse bilder selv om det er mørkt. Det er ganske greit når været i Trøndelag for tida er kronisk grått.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

4 Comments

 • Reply marlene

  ganske greit å ha blitz ja :D

  February 21, 2012 at 22:33
 • Reply Silje Louise

  Blits er veldig kjekt! Veldig glad jeg har den eksterne blitsen min :)

  February 22, 2012 at 13:03
 • Reply Johanne

  Fint bilde :)

  February 22, 2012 at 14:57
 • Reply Christiane - Livet gjennom linsen

  så utrolig pen!

  February 28, 2012 at 22:06
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.