Follow:

Blogger jeg leser

Amanda Jonsson
Søt, svensk blogg. Amanda skriver og studerer i Stockholm, går i fine kjoler, spiller og synger, og det blir man jo glad av å lese om.

Bergteken
Johanne studerer grafisk design og har fylkesvåpenet til Sogn og Fjordane tatovert på leggen. Det er jo grunn nok til å lese bloggen hennes. I tillegg viser hun frem noen av prosjektene sine, skriver om kjærlighet til Island og om andre reiser.

Carina Behrens
Carina har nettopp flyttet alene til Stockholm og deler tanker, tips og triks om det meste på bloggen sin.

Carolines Verden
Caroline skriver om mat, bøker og om saker hun brenner for!

Elsa Billgren
Bloggen til Elsa er en skikkelig fin blanding av vintage bryllupskjoler og blomster!

Emmy Linnea
Emmy Linnea arbeider som grafisk designer i København og tar de mest fantastiske bildene fra reisene hun er på, enten de er korte eller lange.

Et meningsfylt liv
Torstein er et av de mest inspirerende og smarteste menneskene jeg kjenner. Han trosser alle utfordringer og står på – også skriver han om det her innimellom.

Flora Wiström
Flora har alltid nye prosjekter på gang og ser ut som en skikkelig gledesspreder. Jeg synes det er spesielt gøy å følge med på bokprosjektet hennes!

Helene Kristiansen
Helene sin blogg oppdaget jeg etter at hun hadde noen bilder på utstilling på UKM. Hun tar så utrolig flotte bilder, særlig portretter. Vil så gjerne lære meg å fange lys på samme måte!

hjartesmil
Mariell er også ei dame som har mange prosjekter på gang. Aller mest liker jeg at hun skriver om de fine hverdagslige tingene. Og når hun har tar eventyr-bryllupsbilder i Sogn. <3

Ingvild Eriksen
Jeg er så glad jeg har funnet frem til Ingvild i bloggjungelen, for det er så fint å kunne lese om fjellturer, trøndelagssavn og lange sommernetter. Ingvild skriver virkelig tekster man kan drømme seg bort i.

Jennifer Stroud
Stort sett skriver Jennifer om hverdagen som psykologi- og sosiologistudent i Edinburgh, og jeg synes det er så herlig forfriskende og inspirerende hvor sterkt hun brenner for faget sitt. Hun tar dessuten utrolig flotte bilder!

Johanne Nyborg
Johanne skriver så nydelig og nært, enten det er om reiser til Hong Kong, en busstur gjennom Sogn og Fjordane eller bestefarsavn. I tillegg tar hun fantastiske bilder, og da er jeg fortapt.

Julia Sang Ngyen
Den ene tyske bloggen jeg leser er Julia Ngyens. Den er skikkelig fin, med stilige grafiske elementer, flotte bilder og spennende vietnamesisk mat.

The Labyrinthine
Åshild studerer så mye kult, som for eksempel arabisk, og skriver så fint om det meste.

Livet blant dyrene
Herlig satire i tegnet form!

Maiken Bull
Fantastiske bilder fra hele verden.

Niotillfem
Sandra Beijer skriver de fineste små tekstene, for det meste om kjærlighet og gutter, danser i miniskjørt til langt på natt og tipser om bøker og filmer man bør se.

Searching For Tomorrow
De fineste naturbildene! Jeg får sånn lyst til å ta på meg turskoene og legge ut på vandring av denne bloggen.

Stine Friis
Stine er ei sånn alt mulig-dame som kan gi gode råd om det meste: skrivetips, boktips, plantetips og så videre. Også er hun helt super på å skrive og på å lage videoer!

the Wanderlust
Maren studerer i Seoul og reiser også ellers mye rundt om i verden. Hvis du lurer på hvor du finner den beste kaffen i Seoul, hvilke turer du bør ta på Hawaii, så bør du ta en titt her.

Wilderness
En hverdagsblogg skrevet av Sara Edström som utdanner seg til grafisk designer i Stockholm. Hun har det kuleste håret og tilsvarende kul stil!

Zoo Payne
Om livet på et småbruk og det som hører til. Magiske bilder!

Share on