Follow:
Foto

Blondes are more fun

Dagen i dag ble ikke helt som ønsket. Jeg har lest på spreng for å bli ferdig med Amtmannens døtre til særemne (som jeg skulle ha lest den ferdig for ei uke sida), og dermed ble det ikke så mye til alt det andre jeg skulle gjøre. Men jeg fikk i hvert fall redigert disse bildene. Jeg er ikke så veldig fornøyd med dem, synes de er alt for rotete, men tanken bak er jo god!

Håper dere har ei fin helg!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Elise

  Jeg syns bildene var stilige jeg :) Neste uke begynner jeg med særemnet, uuh, blir spennende!

  November 26, 2010 at 22:16
 • Reply Kari

  Hihi, det er alltid praktisk å lese bøker opp-ned ;). Fine bilder, Kristine! :D

  November 26, 2010 at 22:23
 • Reply Synne

  så fine bilder!

  // takktakk, det skal jeg absolutt gjøre! :D

  November 28, 2010 at 13:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.