Follow:
Bøker

Boktag

Elise laget en post med spørsmål om bøker som hun sendte videre til meg. Her kommer svarene mine, og jeg sender dem videre til Roberta, Hilde og Mia.

Hvilken bok leser du akkurat nå? Millenium-triologien av Stig Larsson. Nå er jeg på tredje boka, Luftslottet som sprengtes. Det er vel en del som har lest serien før, men har du ikke gjort det, så gjør det. Ellers så hører jeg på lydbok; Panserhjertet av Jo Nesbø. Den er ikke like bra, men også ganske spennende!

Hvor liker du best å lese? Ute i sola om sommeren. Før brukte jeg å sitte i et stort tre vi har i hagen, men nå greier jeg meg med å sitte i en stol, haha. Når det ikke er sol, sitter jeg inne på rommet mitt med en kopp te og leser!

Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert? Det er så vanskelig å si, for det kommer jo helt an på hvordan filmen blir. Jeg leser mest fantasy, men jeg er ikke særlig glad i fantasyfilmer for de er som regel ikke så bra. Hm, vanskelig! Kanskje flere av Alex Rider-bøkene. En mini-James Bond er jo ikke så dumt!

Hva synes du er den fineste forsiden på en bok? Tyvenes Herre (bildet over) har et skikkelig fint omslag. Jeg synes blåfargen er helt nydelig! Dessuten er motivet passe mystisk, og teksten tydelig, uten at den tar helt over.

Hva er favorittboken din? Hvis jeg skal velge etter hvilke bøker jeg har lest mest, blir det nok Narnia og Harry Potter.

Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene? Hvilke? Det er bare ei bok jeg har planer om å lese når jeg er ferdig med de jeg holder på med nå, og det er den fjerde boka i Arn-serien. Må nok dra på bokjakt igjen snart og se om jeg finner noe interessant.

Share on
Previous Post Next Post

Se også