Follow:
Bøker

Boktag

Elise laget en post med spørsmål om bøker som hun sendte videre til meg. Her kommer svarene mine, og jeg sender dem videre til Roberta, Hilde og Mia.

Hvilken bok leser du akkurat nå? Millenium-triologien av Stig Larsson. Nå er jeg på tredje boka, Luftslottet som sprengtes. Det er vel en del som har lest serien før, men har du ikke gjort det, så gjør det. Ellers så hører jeg på lydbok; Panserhjertet av Jo Nesbø. Den er ikke like bra, men også ganske spennende!

Hvor liker du best å lese? Ute i sola om sommeren. Før brukte jeg å sitte i et stort tre vi har i hagen, men nå greier jeg meg med å sitte i en stol, haha. Når det ikke er sol, sitter jeg inne på rommet mitt med en kopp te og leser!

Hvilken bok skulle du ønske ble filmatisert? Det er så vanskelig å si, for det kommer jo helt an på hvordan filmen blir. Jeg leser mest fantasy, men jeg er ikke særlig glad i fantasyfilmer for de er som regel ikke så bra. Hm, vanskelig! Kanskje flere av Alex Rider-bøkene. En mini-James Bond er jo ikke så dumt!

Hva synes du er den fineste forsiden på en bok? Tyvenes Herre (bildet over) har et skikkelig fint omslag. Jeg synes blåfargen er helt nydelig! Dessuten er motivet passe mystisk, og teksten tydelig, uten at den tar helt over.

Hva er favorittboken din? Hvis jeg skal velge etter hvilke bøker jeg har lest mest, blir det nok Narnia og Harry Potter.

Er det noen bøker du ser frem til å lese de neste månedene? Hvilke? Det er bare ei bok jeg har planer om å lese når jeg er ferdig med de jeg holder på med nå, og det er den fjerde boka i Arn-serien. Må nok dra på bokjakt igjen snart og se om jeg finner noe interessant.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Linn

  Har blitt en liten lesehest selv, starter nå på tredje boka av Camilla Lackberg denne sommeren :P

  July 20, 2010 at 19:17
 • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

  Svar: Wee. Tusen takk! Så gøy!
  Forresten, ville bare si at jeg har lagt deg til i linkene mine og på bloglovin, siden jeg har virkelig fått sansen for bloggen din i det siste!

  July 20, 2010 at 19:24
 • Reply Marlene

  Denne book tag’en er så fin, gøy å lese :)

  Den første Alex Rider filmen er jo blitt film. Dessverre ble den virkelig en fjortis-type, og gjorde at jeg ikke fikk noe lyst å lese serien, som kjæresten har prøvd å presse på meg. Den er nok en del bedre enn filmen da, som jeg har forstått.

  Gode svar du hadde ihvertfall!

  July 20, 2010 at 19:26
 • Reply J.

  Jeg annbefaler “The hunger games” triologien. Veldig spennende bøker. :)

  July 20, 2010 at 20:03
 • Reply Elise

  Så bra svar :) Jeg anbefaler deg å sjekke ut A Great and Terrible Beauty (Gemma Doyle trilogien), tror kanskje du kommer til å like de!

  July 21, 2010 at 12:22
 • Reply Mille

  hvis du ikke har lest Dan Brown sine bøker er de virkelig å anbefale :)

  July 23, 2010 at 17:40
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.