Follow:
Foto, Hverdagen

Break; rest, time off, vacation, holiday, recess, pause

Det kommer til å ta en stund før jeg får postet alle bildene jeg vil vise dere fra fotograferinga på søndag om jeg skal fortsette i dette tempoet, men her er et til! Ellers har Karoline lagt ut noen flere på bloggen sin.

Nå er jeg forresten ferdig med oppgaven som skulle leveres i dag og muntligprøve i engelsk, så nå tar jeg en velfortjent miniferie før jeg gir meg i kast med nye oppgaver igjen. Vel, så mye ferie blir det sikkert ikke, men jeg skal i hvert fall ha tid til å puste!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Spennende med bilder da! :) Liker å følge med på utviklingen din! :D

  • Så mange fine bilder du har tatt! :D Gleder meg til å se flere. :) Liker fargene i dette bildet veldig godt, og komposisjonen er kjempefin. Spennende posering også! :)

    Skal bli godt med ferie nå ja! :D Blir ikke så mye ferie på meg heller, skal noe hele tiden, men blir godt med litt skolefri i hvert fall. :)

  • Kjempe fine bilder du har tatt av karoline. så bildene på hennes blogg=)

  • Bildene er helt nydelig.. Vil gjerne være med på dette ;)

  • Wow vakkert! Location var helt nydelig.