Follow:
Foto, Hverdagen

Break; rest, time off, vacation, holiday, recess, pause

Det kommer til å ta en stund før jeg får postet alle bildene jeg vil vise dere fra fotograferinga på søndag om jeg skal fortsette i dette tempoet, men her er et til! Ellers har Karoline lagt ut noen flere på bloggen sin.

Nå er jeg forresten ferdig med oppgaven som skulle leveres i dag og muntligprøve i engelsk, så nå tar jeg en velfortjent miniferie før jeg gir meg i kast med nye oppgaver igjen. Vel, så mye ferie blir det sikkert ikke, men jeg skal i hvert fall ha tid til å puste!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Have You Met Miss Jones?

  Spennende med bilder da! :) Liker å følge med på utviklingen din! :D

  October 6, 2011 at 17:31
 • Reply Mette

  Så mange fine bilder du har tatt! :D Gleder meg til å se flere. :) Liker fargene i dette bildet veldig godt, og komposisjonen er kjempefin. Spennende posering også! :)

  Skal bli godt med ferie nå ja! :D Blir ikke så mye ferie på meg heller, skal noe hele tiden, men blir godt med litt skolefri i hvert fall. :)

  October 6, 2011 at 20:11
 • Reply Nina C.

  Kjempe fine bilder du har tatt av karoline. så bildene på hennes blogg=)

  October 6, 2011 at 20:43
 • Reply Lillesmurf - Kari

  Bildene er helt nydelig.. Vil gjerne være med på dette ;)

  October 6, 2011 at 22:01
 • Reply Bianca - PHOTOGRAPHY/LIFE IN SPAIN

  Wow vakkert! Location var helt nydelig.

  October 9, 2011 at 09:58
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.