Follow:
Annet, Hverdagen

Breakfast and lunch

Kilde

Jeg er unormalt sliten og trøtt for tiden, og kan vel egentlig ikke bare skylde på været og årstida. Jeg tror nok jeg må ta på meg en god del av skylda selv. Matvanene min for tida er nemlig ganske patetiske. Jeg er så utrolig lei av brød, og da er det alt for enkelt å droppe å spise frokost og å lage matpakke om morgenen. Noen som har forslag til noe mer fristende det går an å spise?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

7 Comments

 • Reply Oda

  havregrøt med feks kanel og sukker er godt og enkelt å lage ;) ellers går d jo an å lage omelett

  November 22, 2009 at 14:28
 • Reply Lady Netta

  Mmm, det der så godt ut, faktisk! Elsker bær :D
  Jeg spiser selv ikke frokost, og har vært drittlei brød siden 3. klasse barneskolen, så jeg har ikke noen gode tips å briljere med :P Men frukt kan jo være noe å ty til da? Det er jo samme hva du spiser, så lenge det gir energi i starten av dagen :D

  November 22, 2009 at 16:02
 • Reply Hilde

  Jeg er også lei av brød. Derfor gikk jeg over til knekkebrød og kavring med ost. Ikke så utrolig godt det heller, men det funker fint.

  Du kan jo prøve det Oda skrev. Havregrøt! :)

  November 22, 2009 at 16:39
 • Reply Hilde

  sv: Det var det som var problemet mitt i dag. Jeg fikk et fint resultat i Photoshop og skulle legge dem ut på bloggen. Der ble bildene skikkelig lyse og jeg trodde det var WordPress som var helteit. Derfor prøvde jeg å laste opp bildene andre steder, men fikk det samme slappe resultatet. Så sammenlignet jeg nettleserne FireFox og Safari, og det viste seg at bildene blir mye lysere i FireFox mens bildene i safari får samme fargetoningen som i Photoshop. Jeg vet også at dette er tilfellet i Explorer også – at bildene blir lysere altså.. Skikkelig frustrerende!

  November 22, 2009 at 18:27
 • Reply sofiabergdén .

  Åh, vad gott det ser ut. Blir nästan hungrig :D

  Kram

  November 22, 2009 at 18:36
 • Reply Liljen

  Har ikke så mye å si, vil bare nevne at jeg digger designet ditt på bloggen!! :)

  November 23, 2009 at 04:02
 • Reply Linn

  Kjenner meg litt igjen der, i perioder hvor jeg slurver med kostholdet føler jeg meg sliten etter en tid, og da er det nesten befriende å legge om litt. ¨
  Spis havregrøt (mange måter å lage det på), knekkebrød eller smoothie! :)

  November 25, 2009 at 00:36
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.