Follow:
Hverdagen

Bryte ut i blomst

I går var en nydelig dag! Starta dagen med en times joggetur før frokost, før jeg satt meg ute i sola og leste. Sola var ikke helt medgjørlig, så den var mer borte enn tilstede, men det var fantastisk når den var der! Håper virkelig det blir en lignende dag i dag, selv om det ser mest ut som om det skal være overskyet.

Uansett begynner jeg å tilpasse meg livet som en med mye fritid nå! Det er så rart å gå fra å nesten ikke ha tid til å puste til å ha all verdens tid tilgjengelig, men det går da fint. Tenker jeg tar den siste finpussen på russeavisa, skriver en bokanmeldelse til dere og ser en episode Pretty Little Liars nå i formiddag, før det forhåpentligvis blir litt fotografering med ei venninne.

Og nevnte jeg at jeg har fått Photoshop nå? Riktignok Elements, men det duger det! Tusen takk til verdens beste pappa!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

5 Comments

 • Reply Karoline

  Nydelige bilder, Kristine :)
  Får håpe det ikke begynner å snø igjen ;)

  April 19, 2011 at 13:46
 • Reply iseliniselin

  Nydelige blomter, det er så deilig med vår :) :) Bra du har fått mer tid da, ingenting er bedre!

  April 19, 2011 at 13:48
 • Reply Maria

  Kjempefine bilder :)

  April 19, 2011 at 14:37
 • Reply Hilde

  Jeg har også Elements, men skulle ønske jeg hadde CS5 eller noe siden jeg savner mye av det Elements ikke har. :)

  April 19, 2011 at 20:19
 • Reply martha

  Kjempefine bilder :)

  April 25, 2011 at 14:24
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.