Follow:
Hverdagen

Bryte ut i blomst

I går var en nydelig dag! Starta dagen med en times joggetur før frokost, før jeg satt meg ute i sola og leste. Sola var ikke helt medgjørlig, så den var mer borte enn tilstede, men det var fantastisk når den var der! Håper virkelig det blir en lignende dag i dag, selv om det ser mest ut som om det skal være overskyet.

Uansett begynner jeg å tilpasse meg livet som en med mye fritid nå! Det er så rart å gå fra å nesten ikke ha tid til å puste til å ha all verdens tid tilgjengelig, men det går da fint. Tenker jeg tar den siste finpussen på russeavisa, skriver en bokanmeldelse til dere og ser en episode Pretty Little Liars nå i formiddag, før det forhåpentligvis blir litt fotografering med ei venninne.

Og nevnte jeg at jeg har fått Photoshop nå? Riktignok Elements, men det duger det! Tusen takk til verdens beste pappa!

Share on
Previous Post Next Post

Se også