Follow:
Annet, Foto

+Bygda

Det er ikke ofte det kommer politiske innlegg på denne bloggen, men når det går an å kombinere fotointeressen med politikk så må dere nesten få høre om det dere også!

Vi holder på med et prosjekt i Senterungdommen nå som vi kaller +Bygda. +Bygda er en kalender med bilder som tar for seg forskjellige sider av det å bo på bygda: den viser både muligheter i fritidstilbudet og muligheter i arbeidslivet. Bildene, og resten av utformingen av kalenderen og det rundt, er det fotograf Cathrine Dokken og Kreativ Strek som står bak. Alt av overskudd går til  et risprosjekt i Tanzania i regi av Det Kongelige Selskab for Norges Vel. Kalenderen kan bestilles her.

Jeg er glad for at jeg har muligheten til å være både bygde- og byjente! Det er fint å kunne bo i byen og ha det meste tilgjengelig, men samtidig er det nok på bygda jeg trives aller best – med tilgang til naturen og friheten til å kunne gjøre nesten hva jeg vil uten de samme begrensningene som i byen. Selv om jeg trives veldig godt i litt mer urbane strøk, håper jeg å kunne få meg en jobb som gjør det mulig for meg å bo et stykke utenfor byen. Det er mye av årsaken til at jeg er med i Senterungdommen – jeg synes det er viktig å jobbe for at folk skal få muligheten til å bosette seg der de trives best! Og da er også viktig å gjøre folk klar over at Norge er et fint land å bo i, uansett hvor man bor!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Awesome pictures! I haven’t seen that good pictures for a looooong time. I’m happy that I found this blog. Keep it going! Greetings from Finland!

  • Så stilige bilder!

  • Stilige bilder :D Ja, bygda er noko for seg sjølv :) Du må oppfordra folk til å flytte til Vestlandet, for vi har ikkje berre traktor og ski, vi har også jeffrey campbells og zarakle:D

  • så utrolig stilige bilder :-D

  • Elsker bildene, helt utrolig bra. Er selv bygdejente, og jeg merker nå som jeg bor i England omringet av biler, hus og folk at du kan ta jenta uttav bygda, men du kan ikke ta bygda uttav jenta!