Follow:
Hverdagen

C is for cookie

I går innså jeg at kjøkkenmaskin definitivt skal stå på ønskelista til jul. Kjeksene ble gode likevel, da, selv om det viste seg å være umulig å piske smør og sukker hvitt for hånd. Tror dessuten jeg skal ønske meg kokebøker til jul, for det finnes helt sikkert noen kjeks som er enda bedre!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply Siv

  Det finnes mye smart som man kan eie på kjøkkenet, ja! Cookiser er da cookiser, og det liker man!

  November 13, 2011 at 16:51
 • Reply Hild Frøya

  Kjøkkenmaskin er et must. Jeg elsker min..

  November 14, 2011 at 11:38
 • Reply Charlotte

  Namnam! Jeg ønsker meg også bakebøker til jul :) Passion4Baking har jo kommet med bok, den tror jeg er kjempebra!

  November 20, 2011 at 12:33
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.