Follow:
Bøker

Catching fire & Mockingjay

Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er så veldig original i valget av bøkene jeg velger å lese, men jeg liker å vite hva jeg får når jeg først har tid til å lese. I fjor sommer leste jeg første bok i Hunger Games-serien, og rundt eksamenene nå fortsatte jeg med de to siste bøkene i serien.

Jeg forventa mer av det samme som i førsteboka da jeg begynte, og det var vel helst det jeg fikk og: action, vennskap og en del romantikk. Likevel synes jeg, i hvert fall Catching Fire, mangler litt av den intensiteten Hunger Games har, og jeg følte ikke at de levde helt opp til starten på serien. Samtidig har også disse to bøkene spennende karakterer og uventede vrier, så trenger du noe lett lesestoff i sommer, er det verdt det å gi dem en sjanse!

Share on
Previous Post Next Post

Se også