Follow:
Musikk

Continuum & Battle Studies

Dette er strengt tatt gammelt nytt, men uansett to av favorittalbumene mine: John Mayer sine Continuum og Battle Studies. Hvis det er noen av dere som ikke har hørt om John Mayer før, så blir jeg ganske overraska, for ikke bare er han sinnsykt kjekk, men han lager også helt genial musikk!

Continuum og Battle Studies er de to siste albumene hans, men de er likevel ganske forskjellige. Mens Continuum går litt mer i blues/rock-retningen (ala Hendrix og den gjengen), er Battle Studies mer pop-retta. Uansett er begge fullspekka med fantastiske låter. På Continuum er Gravity, Slow dancing in a burning room og I’m gonna find another you favorittene mine for øyeblikket, mens på Battle Studies liker jeg best Assassin, Edge of desire og Friends, lovers or nothing. Særlig Assassin er helt genial – stemning!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

3 Comments

 • Reply line aurora

  jeg bodde i rommet ved siden av en helt sær fyr for et par år siden. det var omtrent null prosent lydtett mellom rommene. han hørte bestandig på john mayer på søndager, for da hadde han kjærlighetssorg. hver eneste søndag. og så sang han, ikke så fint. så jeg har aldri helt fått sjansen til å like john mayer, haha.

  October 31, 2011 at 23:38
 • Reply Maiken

  Jeg er egentlig ikke så glad i hans musikk, men jeg har jo nesten ikke hørt om nien av de du nevner her så kanskje jeg burde gi han en sjanse :)
  / tusen takk! og takk for tips, de skal sjekkes ut :)

  November 7, 2011 at 00:45
 • Reply Charlotte

  Enig enig enig, jeg ELSKER John Mayer! Favorittene mine er Say, Free Falling, Waiting on the World to Change, Assassin, Slow Dancing … osv :)

  November 20, 2011 at 13:04
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.