Follow:
Film og tv, Hverdagen

Dagen derpå

New Moon var helt grei! Litt rotete, en del av de samme pinlige øyeblikkene som i den første filmen (jeg klarte virkelig ikke å tro på den avskjedsscenen), men Jacob veide virkelig opp for det! Hvem kan vel motstå de musklene? Jeg trodde jeg skulle dø under spidermannscenen (scenen der han klatrer opp til vinduet til Bella) – very nice!

Jeg slet skikkelig med å holde meg våken under filmen, og jeg må dessverre innrømme at jeg duppet litt av innimellom, men jeg tror i hvert fall jeg fikk med meg hva som skjedde. Det var verre på skolen i går! Jeg tror jeg sovnet i alle timene, bortsett fra gymtima. Ikke at det er så veldig uvanlig at jeg sover i timene – da jeg sa til ei venninne i går at jeg hater å være trøtt, var svaret “hater du livet ditt, du da?”…

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Hvordan er det mulig å sovne til New Moon? Da er du ikke 100% fan altså. :P Hihi. Selv elsket jeg filmen like mye som jeg elsket boka. :)

  • Kristine

   Sto opp klokka fem, så var vel ikke noe annet å vente. xP

 • Hihi, var skikkelig trøtt under filmen jeg óg! Men greide å holde meg våken :D Syns det var sykt irriterende med alle fjortisjentene som hylte, klappet og lo under nesten hele filmen. Ødela stemningen litt.

 • Jeg digga filmen. Men smaken er som baken ;)

 • Haha, likte det venninnæ di sa :p Hørt at New moon er skuffende!

 • Jeg må ærlig innrømme at den eneste grunnen til at jeg syntes filmen va ok, var Taylor Lautner.

  “Hater du livet ditt, du da?” HAHAHAH!! Beste kommentaren på lenge :D