Follow:
Hverdagen

De siste dagene på skolen

De siste dagene på skolen er definitivt de beste i hele skoleåret. Karakterene er satt, sola titter frem innimellom og det er fri nesten hele tiden. I morra er det muntlig trekkfag (= tre dager med eksamensarbeid) og så – sommerferie!! Jeg har gledet meg til den i et halvt år nå, og det skal bli så godt!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • Jeg likte virkelig det bilde, veldig flott:) Sjarmerende og vakkert:)

 • Nyt det! Du kommer til å huske det lenge.
  Elsket de siste dagene på skolen. Vi hadde det kjempemoro! Spiste kake i formidlingstimene og slappet av. Mange turer til butikken for å kjøpe is.

 • Hva fakkern, trekk i morgen?! Siste eksamensdag for muntlig vg3 hos oss var i dag … :P

 • nåh så koslig bilde :)

 • Jeg gleder meg skikkelig til ferien! Blir herlig. :)

  // Tusen takk!

 • Jeg óg!
  Koselig bilde, dere er så herlige :)

  // Tusen takk for det, Kristine! :) Lykke til du også, hørte at du kom opp i et relativt utfordrende fag?
  Haha, nei. Biologi er ikke morsomt – spesielt ikke med læreren jeg har! Stilte et spm om han kunne gi meg et hint om hvordan jeg kunne trekke inn transport i problemstillingen min, og fikk til svar: “jeg skal være forsiktig med å konkrete tips utover å svare på klare faglige spørsmål”. Koselig å få hjelp når man trenger det, huh?