Follow:
Hverdagen

Den siste dagen av sommerferien

Sommerferien gikk så alt for fort, selv om jeg egentlig ikke gjorde så mye. Plutselig har det gått to måneder, og til tross for at det virker som veldig mye tid når jeg ser tilbake, så rakk jeg så vidt å trekke pusten før de hadde passert. Nå er det på tide å gjøre meg klar til et nytt år – pakke skolesekken, rydde rommet og prøve å innstille meg på en hverdag som akkurat nå føles temmelig uvant.

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Ida-Marie Fiskaa, Photography

    Jeg synes sommerferien gikk enormt tregt. Lengtet faktisk etter å begynne på skolen igjen jeg, de siste dagene. Haha. Men mye pga. det stygge været osv. Jeg tror det skal bli deilig å komme inn i normale rutiner og system igjen. Lykke til på skolen :)

    August 22, 2010 at 11:25
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.