Follow:
Annet

Den store røde boka

Jeg vet jeg ikke er den eneste som er veldig glad i notatbøker. I sommer kjøpte jeg denne boka, og nå har jeg den liggende på nattbordet mitt til de gangene jeg føler for å få ned noen av tankene mine på papiret. Nå har jeg et tjuetalls påbegynte sangtekster og noen avsnitt fra en historie jeg ikke helt vet hva handler om. Jeg håper jeg får skrevet en del i høst og i vinter, og kanskje til og med få skrevet ferdig noe. Det er fint nok å bare skrive det man føler for, men det er enda bedre å gjøre noe som ikke bare blir halvferdig!

(Det går fremdeles an å svare på spørreundersøkelsen om dere vil. Jeg kommer sikkert til å poste resultatet i løpet av helga!)

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Så fine bilder :) Jeg elsker notatbøker, hadde kjøpt nye hver dag om jeg kunne!

  • Veldig flotte bilder. ;) En notatbok (eller flere) er kjekt å ha. :D

  • Lovely photo ^^ everything I write at the moment seems unfinished, but, as you say, it’s better than not writing! Which I haven’t been able to do well for a while. I like your notebook, though [=

  • Fin notatbok! Hvor er den fra? :)