Follow:
Bøker

Det går mot vår

I dag våknet jeg til fuglekvitter. Klokka halv åtte. Og tro det eller ei – jeg sto faktisk opp da! Den siste uka har jeg ikke orket å stå opp før jeg absolutt har måttet, men i dag hoppet jeg nærmest ut av senga. Jeg tok på meg treningsklær og gikk/sprang/jogget 7-8 km før frokost på bar asfalt –  ingen is! Kanskje det virkelig begynner å nærme seg vår nå? Jeg håper virkelig det!

Og dessuten fikk jeg bok i posten i dag i forbindelse med bokbloggturnéen, Vinterjenter av Laurie Halse Anderson. Den virker ganske trist, men man må vel lese noen triste bøker innimellom også for ikke å bli helt virkelighetsfjern!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Elise

  Hehe, jeg våknet også tidlig i går, men jeg fikk til å sovne igjen. I dag fikk jeg ikke sovet mer, så nå er jeg våken. Skulle gjerne tatt meg en joggetur eller en tur ut med kamerate… meen jeg orker egentlig ikke :p

  March 21, 2010 at 07:52
 • Reply Hilde

  SV: Ja, den var skikkelig søt! Men jeg kan love deg at det bare var fåtallet som var søte. Resten var syke xD

  March 21, 2010 at 20:04
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.