Follow:
Foto

Det sto en liten løvetann så freidig og tilfreds

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Herlige bilder! Lyset var så fint. Hvordan objektiv har du brukt?

    • Kristine

      Canon 50mm 1.2 :)

  • Det er helt sant at det er beroligende med en fremgang, at en hele tiden blir bedre på visse områder. Likevel er det rart å se ting jeg var veldig fornøyd med akkurat da, men som jeg senere ikke kan forstå hvorfor jeg var så tilfredstillt med resultatet. Hadde selvfølgelig vært ille om jeg var den samme nå som da jeg var 16, huff, grøsser bare ved tanken!

    Å bare svare på kommentarer som er formulert som spørsmål er nok en god strategi. Jeg prøver å svare så mange som mulig, så lenge kommentaren har noe vesentlig innhold selvfølgelig. Slike kommentarer som du refererer til “SV: Takk” forstår jeg ikke helt poenget med heller, men den mest meningsløse må vel være “ok”. Har skrevet takkekommentarer noen ganger selv, men da håper jeg for all del jeg har puttet med noen ord om hvorfor jeg setter pris på det.

  • superherlige bilder! kjempesøt jente :)