Follow:
Hverdagen

Det utenkelige har skjedd

Jeg våknet av vekkerklokka kvart over fem i dag, men sovnet igjen like etter. Neste gang jeg så på klokka på mobilen var den kvart over seks, og jeg sto opp og gikk inn på badet, irritert over at jeg ikke hadde tid til å dusje. Det neste jeg så var hvor mørkt det var ute – så dårlig gjort at det i tillegg skulle være dårlig vær i dag! Vinden ulte, mens jeg prøvde å vaske søvnen vekk fra ansiktet.

Jeg gikk til kjøkkenet, mens jeg tenkte på hva jeg skulle spise til frokost. Brød med peanøttsmør fristet ikke særlig, men det gjorde ikke hvitost heller. Likevel ble jeg skuffet da jeg åpnet brødboksen og så at det bare var skalker igjen. Jeg samlet sammen noe frukt mens jeg sømfarte skuffer og skap etter noe annet spiselig, men jeg fant ingenting som egnet seg til matpakke.

Ti minutter senere sto jeg borte ved veien og ventet på bussen med musikk på øret – jeg hadde rukket å få med meg pappa sin ipod siden begge mine var utladet (den ene hadde søstra mi satt inn kode på også, så jeg måtte slette alt som var på den). Utålmodig så jeg på klokka -  bussen skulle da ha kommet for lenge siden. Den var bare fem minutter over sju, så jeg fortsatte å vente. Jeg tenkte at det kanskje hadde vært smart å ta med seg litt penger til mat, men nå var det for sent.

Så så jeg på klokka igjen. Ti over. Jeg tenkte at det sikkert måtte være en annen bussjåfør enn vanlig siden han var så sen, men så slo det meg. Klokka var ikke ti over sju, den var ti over seks. Jeg hadde gjort det utenkelige! Istedet for å komme for sent til bussen, noe som er heller vanlig, var jeg kommet en time for tidlig!

Jeg skjønner ikke helt hvordan jeg har greid det, men nå sitter jeg her – mett, glad og fornøyd, ser sola i vinduet og har min egen ipod klar til bruk. Jeg har til og med rukket å lage meg niste! Jeg vet ikke hva som skjedde i dag tidlig, men det er nesten et mirakel! I dag kommer jeg faktisk ikke for sent til skolen!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

No Comments

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.