Follow:
Film og tv, Hverdagen

Det var jeg som hadde den først, tenk!

Etter å ha levd hele livet med bare to kanaler (og et par dager uten noen kanaler), er det skikkelig rart å kunne se nesten hva jeg vil på tv! I går kjøpte mamma og pappa nemlig Riks-TV! Det blir nok litt krangling om fjernkontrollen fremover, men jeg har allerede begynt å ta armhevinger, så det skal gå så bra så…

I dag så jeg og søsknene mine Prinsesse på prøve 2 på Disney Channel. Jeg har alltid vært litt (les: veldig) skeptisk til den kanalen, men Disney-filmer er generelt koselige, så vi skal nok bli gode venner!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Disney Channel ftw! :D Det går ikke lenge før du kan Hannah Montana-sangen utenat!

    • Kristine

      Den kan jeg sånn ca. fra før av – Hannah Montana går jo (har gått?) på Nrk1 også! :D

  • Disney Channel er gud og livet. Hannah Montana, Jonas Brothers, Kim Possible, Sonny With A Chance, Erstatterne. Så mange gullkorn. Elsker den kanalen.

  • Og ja, jeg mener det seriøst.