Follow:
Hverdagen

Do the happy dance!

Ah, nå er det praktisk talt sommerferie! Jeg kom ikke opp til muntlig eksamen, så da blir det langhelg i stedet. Dagen i dag har forresten vært helt fantastisk. Karakterene mine (så langt) er over all forventning, og fra å ha følt meg temmelig mislykket etter pianotentamen, har jeg gått over til å være i lykkerus. Det er utrolig hvor godt det er å føle at man får til noe!

No exams for me this year, and my grades so far are way better than what I expected. Next week I’ll only have to go to school to eat cakes, breakfast and play boardgames. Sounds promising, eh?

Share on
Previous Post Next Post

Se også

 • hek

  Så søt blogg du har:) God sommer, til deg og alle flinke skole elever!

 • Jeg vet ikke om jeg kom opp i eksamen jeg.. xD troor ikke det da..

 • så heldig dere var som slapp muntlig da :) god sommer!

 • Herlig design på bloggen din! :)

  • Kristine

   Takk!

 • Sv: Enig! Og ja, jeg synes i hvertfall at det er koselig :D
  Åh, kult, da skal jeg leite litt neste gang jeg skal innover til byen ;)