Follow:
Hverdagen

Don’t know much about geography

God morgen! Jeg kom meg ikke på skolen i dag heller, noe som egentlig er like greit;  i går fant jeg ut at vi har leveringsfrist på fredag på geografiprosjektet jeg tenkte jeg skulle gjøre det skikkelig bra på. Vel, jeg har begynt nå da! Så da tenker jeg jeg skal bruke de neste timene på å høre på John Mayer og skrive om flyttestrømmer og sånne… geografiting.

Tusen takk for alle de fine kommentarene, forresten, og så koselig å se at så mange har lagt meg til på bloglovin’ de siste dagene!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Likte virkelig fargene på det nye designet, du er flink! Ikke bare er du flink med designet, men bildene du tar er helt fantastiske! Elsker dem :) Ha en fin dag videre, og lykke til med geografien!

  • Virkelig, for et nydelig design! Lurer litt på hvor mye du tar for å lage design egentlig, sånn cirka-pris? (:

    Sv: Frokost må du ha ;)

  • Nydelige bilder :) Sånn multitalent du, flink med design OG foto :P

  • Så fine bilder :)

  • nydlige bilder. kjempe fin design du har fått!