Follow:
Hverdagen

Don’t worry, be happy

Det er faktisk ganske varmt ute nå, men likevel er jeg nødt til å sitte her med naturfagboka og skrive notater. Helse og ernæring er temaet, og det er ikke så alt for vanskelig, men jeg har ikke peiling på hva vi får på prøven siden læreren vår er litt uberegnelig når det gjelder prøver.

Heldigvis har jeg allerede begynt å jobbe med notatene, så en tredjedel er allerede ferdig! Det er i det hele tatt ganske forbløffende. Det som er enda mer beundringsverdig, er at jeg har klart å komme meg gjennom hele uka (vel, de siste tre dagene?) uten å spise en eneste muffins! Kanskje helse og ernæring-kapittelet har gjort litt inntrykk på meg tross alt?

Enn så lenge får dere kose dere med bildet over – hestehover i solskinn! Ikke så verst det, eh? I mellomtiden skal jeg skyndte meg å bli ferdig, sørge for at stoffet sitter. Forhåpentligvis får jeg tid til å jobbe med det hemmelige prosjektet mitt etterpå!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

2 Comments

 • Reply Mie

  Fint bilde :) Lykke til med lesinga :D

  April 1, 2009 at 18:10
 • Reply ingunn

  kjedelig å sitte inne å lese i dette været! Herlig bilde, vår!

  April 2, 2009 at 11:23
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.