Follow:
Film og tv, Hverdagen

Don’t you let this magic die

Jeg lovet meg selv at jeg skulle kjøpe en boks is med belgisk sjokolade til helga hvis jeg greide å ikke spise sjokolade hele denne uka. Uheldigvis hadde mamma kjøpt appelsinsjokolade i går (den typen man deler opp og får fine båter), så det gikk ikke helt etter planen, men jeg fant da på en grunn for å kjøpe is likevel. Så nå sitter jeg og koser meg med is og Harry Potter og Ildbegeret.

Jeg hadde med kameraet på skolen i dag, men bildene ble så dårlige (bortsett fra noen av en kokosbollemelk-kartong). Alle bildene fra tentamenen ble skikkelig slørete. Jeg skylder selvsagt på objektivet, men i følge pappa må jeg lære meg å fikse på innstillingene. Jeg vet ikke hvem jeg bør høre mest på, jeg – meg eller pappa? Tentamen gikk i alle fall ganske bra, så jeg er fornøyd! Det gjenstår å se om jeg er like fornøyd etter å ha fått karakteren, men akkurat nå skal det være den minste bekymringen min. Nå er det nemlig helg, og jeg har ingenting fornuftig å gjøre!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

1 Comment

  • Reply Linn

    Høres deilig ut å ikke ha noe fornuftig å gjøre. Jeg har faktisk lett etter bloggen din en stund (mistet den), skal legge deg til på bloglovin så jeg ikke mister den igjen =)

    April 18, 2009 at 15:17
  • Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.