Follow:
Hverdagen

“Du e veldig glad i Beatles, ja?”

Lillesøstra mi kom hjem fra korpstur i England i går, og det er skikkelig godt å ha henne hjemme igjen – det er så stille her uten henne! Nå har hun fortalt om alle karusellene hun har tatt, vist meg de nye skoene sine, og hun hadde til og med kjøpt en Beatles-magnet til meg! Til gjengjeld tvang jeg henne med ut for å ta bilder. Det ble en del fine, og jeg kommer sikkert til å poste dem etterhvert. Må bare spørre om jeg får lov først – hun er ganske streng sånn!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • Sv: Absolut! Det är bara roligt :) Bara du skriver att det är jag som tagit bilden så är det helt okej.

  • Så søt :)

  • Sv; Takk ^^

    Hihi, jeg liker Beatles i hvert fall : D Og du, jeg så litt på bloggen din og den er virkelig fin og du er en utrolig flink fotograf ^^ Så du har fått deg en ny leser ;)

  • Så snill søter. Beatles er topp!

  • For ei fantastisk lillesøster du har! :D

  • Hihi, så koselig. Hun var søt :)