Follow:
Hverdagen

“Du e veldig glad i Beatles, ja?”

Lillesøstra mi kom hjem fra korpstur i England i går, og det er skikkelig godt å ha henne hjemme igjen – det er så stille her uten henne! Nå har hun fortalt om alle karusellene hun har tatt, vist meg de nye skoene sine, og hun hadde til og med kjøpt en Beatles-magnet til meg! Til gjengjeld tvang jeg henne med ut for å ta bilder. Det ble en del fine, og jeg kommer sikkert til å poste dem etterhvert. Må bare spørre om jeg får lov først – hun er ganske streng sånn!

Share on
Previous Post Next Post

Se også

6 Comments

 • Reply Annika

  Sv: Absolut! Det är bara roligt :) Bara du skriver att det är jag som tagit bilden så är det helt okej.

  June 28, 2010 at 20:11
 • Reply Maria

  Så søt :)

  June 28, 2010 at 21:42
 • Reply T H E R E S E- HAR FOTOKONKURRANSE

  Sv; Takk ^^

  Hihi, jeg liker Beatles i hvert fall : D Og du, jeg så litt på bloggen din og den er virkelig fin og du er en utrolig flink fotograf ^^ Så du har fått deg en ny leser ;)

  June 29, 2010 at 13:57
 • Reply Chalten

  Så snill søter. Beatles er topp!

  June 29, 2010 at 15:20
 • Reply Silje

  For ei fantastisk lillesøster du har! :D

  June 30, 2010 at 22:25
 • Reply Linn

  Hihi, så koselig. Hun var søt :)

  July 20, 2010 at 19:19
 • Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.