Follow:
Hverdagen

Eksamen

Eksamen, ja. I morra skal jeg ha min første eksamen på universitetet, og hittil ser det ikke særlig lovende ut. Jeg er veldig misunnelig på de som har konsentrasjonsevne nok til å sitte fra åtte om morgenen til åtte om kvelden og lese, for dagene mine ser for tiden slik ut: to timer surfing på nettet – ei time lesing – ei time gitarspilling – ei halv time facebook – ei time lesing – ei time alternativ lesing (type spill jeg finner på nettet som egentlig ikke har noe med eksamen å gjøre). Så sovner jeg på sofaen. (Matpauser er forsåvidt inkludert i de timene jeg leser.)

Jeg har aldri skrytt på meg at jeg har gode arbeidsvaner, men visste ikke at det var ille før nå.

Heldigvis fikk jeg en kjempekoselig overlevelsespakke i posten fra Roberta for noen dager siden. Den inneholdt masse god te (hittil har jeg bare smakt to av dem, men jeg gleder meg til resten) og ei bok med dessertoppskrifter. Så da skal jeg lære meg å lage dessert!

Også har jeg vært hjemme og hentet kamera! Det eneste dumme, er at jeg helt hadde glemt hvor vanskelig det er å ta bra bilder inne på et mørkt rom, men jeg får vel bare øve litt på det også. Innimellom lesinga til eksamen (bare tre igjen etter i morra – oh, joy!).

Share on
Previous Post Next Post

Se også

  • jeg gleder meg nesten mer til alle andre er ferdig med eksamen enn til jeg selv er det, for jeg kjeder meg alltid ihjel i eksamensperioden…. lykke til i morgen!

  • Haha, kjenner meg igjen i det med å ikke klare å lese når man virkelig burde! Finner alltid på altfor mye annet tull.

    Masse lykke til! :)

  • Masse masse lykke til!!! :-) detta greie du nok utmerket :D

  • Lykke tiiiiiil!

  • For en koselig gave! Og masse lykke til på eksamen, går sikkert helt fint :D

  • Lykke til <3